Honor MagicBook Pro- review

Honor este compania a se afla in spatele companiei Huawei, era in umbra sa, dar incepand de anul trecut si Honor a inceput sa lanseze dispozitive foarte bune, telefoane, ceasuri inteligente. Compania a lansat un nou model de laptop care este premium, fiind vorba despre MagicBook Pro, este dotat cu procesoare foarte puternice. Daca ti-am atras atentia si vrei sa afli mai multe informatii despre acest nou model de la Honor, te invit sa cotesti descrierea urmatoare.

MagicBook Pro costa 749 de lire sterline, doar ca inca se gaseste la vanzare doar in China si in viitorul apropiat se va gasi la vanzare in online la un pret de 1.196 de dolari. 

MagicBook Pro are un design premium, este subtire si usor si seamana destul de mult cu modelele dinaintea sa, cele AMD, doar ca are un ecran mai mare. Dar, designul se mai inspira si din modele de laptopuri de la Apple, mai ales de la MacBook Pro.

MagicBook Pro nu mai este dotat cu procesoarele de la AMD Ryzen, ci este acum dotat cu Intel Core i5, quad-core. De grafica se ocupa Nvidia GeForce MX350. Inca nu se cunoscu motivele pentru care compania a inlocuit procesoarele de la AMD cu cele de la Intel, mai ales ca performantele sunt mai slabe, iar durata dw viata a bateriei este mai mica, dar, materialele sunt mai ieftine. Procesorul de la Intel are doar 4 nuclee, in loc de 6 cum aveau cele de la AMD. In rest, majoritatea componentelor si a specificatiilor sunt similare cu modele mai vechi. Are 2 module de 8 GB de memorie RAM, un spatiu de stocare de 512 GB, are Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0. Deci, Wi-Fi 6 nu este integrat in acest model. 

Capacitatea bateriei este doar de 56 WHr, fiind aproape jumatate din capacitatea bateriei de la Apple si de la LG Gram 17. 

Cand vine vorba despre performantele laptopului de la Honor, pentru ca este dotat cu procesoarele Intel, performanta scade cu 50% fata de modelele cu AMD, dar ele sunt in continuare bune.

Durata de viata a bateriei este mai mica, astfel ca a rezistat timp de 416 minute, in comparatie cu 421 de minute ale modelului AMD. Cu toate acestea, laptopul reuseste sa reziste destul de mult pentru a face fata majoritatea aplicatiilor.

Laptopul are un ventilator pentru racire, ruleaza Windows 10, tastatura este foarte buna, iar camera web are performante destul de bune, fiind benefice pentru o videoconferinta reusita.

Prin urmare, MagicBook Pro este un laptop bun, dar ai fi fost mai bine daca ar fi pastrat procesoarele de la AMD in locul celui de la Intel. Pe langa acest mare dezavantaj, ar fi fost util ca laptopul sa aiba un afisaj de 16:10, Wi-Fi 6, o baterie de 100 WHr, un procesor si o placa grafica mai puternica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *