Reduceri la cele mai recente casti wireless de la Sony

Intre companiile producatoare de casti este o concurenta incredibila, fiecare lanseaza casti cu cele mai bune si performante functii, la preturi cat mai mici, pentru a atrage clientii de partea lor. Sony este una dintre companiile care lanseaza unele dintre cele mai buna casti, printre care si cele wireless. Compania Bose are cateva produse la reducere, printre care si vreo 3-4 perechi de casti, dar nici Sony nu se lasa mai prejos si aduce si el cateva reduceri in randul castilor wireless. Sony are reduceri chiar si la cele mai recente modele de casti wireless, care sunt si rezistente la apa, au si functia de anulare a zgomotului. Daca esti fan al produselor de la Sony si ai vrea sa iti cumperi una dintre cele mai bune perechi de casti wireless, urmareste randurile de mai jos in care voi descrie castile care sunt la reducere. 

Sony WF-1000XM3 costa 178 de dolari si sunt cele mai bune casti wireless din aceasta gama de preturi si sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie, au functia de anulare a zgomotului, pentru a-ti face conversatiile telefonice sau ascultarea melodiilor mult mai placute. Totusi, ele prezinta si un dezavantaj, nu sunt rezistente la transpiratie sau la apa. Cu toate acestea pot fi folosite pentru exercitiile de la sala, de la antrenamente care sunt mai usoare, dar ca la o transpiratie mai abundenta poate ca nu ar mai rezista. Castile acestea utilizeaza Bluetooth 5.0 cu suport pentru AAC, dar nu si aptX. 

Sony WF-SP800N este un nou model care are functia de anulare a zgomotului exterior si au un pret de 168 de dolari, fiind mai ieftine decat modelul prezentat anterior. Aceste casti nu au procesorul QN1e Sony, dar cu toate acestea au un sunet foarte bun, calitatea apelurilor este la fel de buna. Ele au cateva imbunatatiri fata de modelul care a aparut in anul 2018, mai ales cele referitoare la design. Castile sunt rezistente la apa, au rata de impermeabilitate IP55. Trebuie sa te asiguri ca varfurile castilor stau bine in urechi, in caz contrar functia de anulare a zgomotului nu va functiona. 

Sony WF-XB700 Extra Bass costa acum 98 de dolari, au o calitate destul de buna a sunetului, basul este decent. In mod normal costa 130 de dolari, dar acum au un pret mai atragator si sunt rezistente la apa, au rata de impermeabilitate IPX4. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless, dar nu ai un buget foarte mare si mai esti si un fan al produselor Sony, este o ocazie foarte buna sa profiti de reducerile la cele mai noi modele de casti wireless care au si functia de anulare a zgomotului. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *