Call of Duty: Mobile, disponibil acum pentru Android si iOS. Cum se descarca?

Intr-un final, Call of Duty: Mobile este disponibil live pentru Android si iOS. Dupa ce a fost anuntat inca din martie, Call of Duty: Mobile este acum disponibil pentru a fi descarcat pentru telefoane si tablete compatibile cu Android si iOS. Jocul, dezvoltat de Activision in colaborare cu Tencent, se poate descarca gratuit cu o promisiuni de actualizari gratuite de continut în urmatoarele luni, la fel ca PUBG Mobile. Call of Duty: Mobile este un nou episod din seria  nebuniei mobile pentru jocurile de tip battle royale. Un episod care aduce pe alte ecrane o serie de personaje familiare, sisteme de lupta si setari de joc pe care fanii le-au vazut si care le-au placut in jocurile de baza ale francizei Call of Duty. Doar ca jocurile respective erau pentru PC. Sa vedem exact cat de bine va arata jocul in versiunea mobila.

Activision promite o experienta de joc palpitanta cu semnatura Call of Duty semnata in jocul sau mobil. Cu toate acestea, jucatorii vor avea nevoie de un telefon suficient de puternic pentru a se bucura de joc cu o grafica decenta si cu o rata de cadru. Call of Duty minim: cerintele de sistem mobil pentru telefoanele Android includ o memorie interna de cel putin 2 GB RAM si un sistem de operare Android 5.1 sau mai nou. Pe iOS, un iPhone trebuie sa fie pe iOS 9 sau pe o versiune ulterioara pentru a rula jocul. In ceea ce priveste jocul in sine, acum este disponibil pentru a fi descarcat gratuit din Play Store si App Store, cu cateva oferte de timp limitat.

Cat despre joc in sine, Call of Duty: Mobile va veni cu cinci moduri: Free-For-All, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint si Domination – in afara de modul Battle Royale. Jocul mobil va imprumuta, de asemenea, elemente precum personaje si arme din jocurile de baza, precum  Call of Duty: Black Ops si Call of Duty: Modern Warfare. Alex Mason, Thomas Merrick si Simon ‘Ghost’ Riley sunt printre personajele pe care jucatorii vor ajunge sa le vada in Call of Duty: Mobile. Sectiunea familiara Loadout este locul unde se vor localiza mai multe optiuni de augmentare si personalizare.Initial, jucatorii vor avea acces la unele harti cunoscute precum Nuketown, Crash, Hijacked, Crossfire, Standoff, Crash si Killhouse in Call of Duty: Mobile, dar mai mult continut nou a fost promis pentru urmatoarele luni. Exista multe arme si optiuni de personalizare. Ramane de vazut modul in care pasionatii de jocuri mobile vor vedea Call of Duty: Mobile si cat de mult il vor prefera in dauna fenomenului in care este PUBG Mobile. 

Pentru ca in mania battle royale in ultimul timp, doar doua jocuri au reusit sa se faca remarcate la un nivel la care sa aiba milioane de utilizatori activi in intreaga lume. Si anume Fortnite si PUBG. Dar daca iti doresti sa incerci jocul respectiv, ar trebui sa consulti ghidul activ al Activision pentru a obtine informatii despre elementele de interfata a utilizatorului si unele dintre experientele disponibile in joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *